Opbloeiprogramma

van uitgekakt
naar opbloeien

Coachtraject voor vrouwen met opgegroeide kinderen.  Zonder schuldgevoel, twijfel of angst ga jij jezelf op de eerste plaats zetten. Creëer rust, ruimte en geluk als basis van jouw leven

HET IS NU TIJD VOOR JOU!

  Door mijn unieke, no-nonsense manier van coachen creëer jij een ijzersterke
  IK-WEET-WAT-IK-WIL-EN-IK-GA-ERVOOR mindset. Hierdoor ga jij jezelf moeiteloos op de eerste plaats zetten, zonder anderen tekort te doen.

  herken je dit?

  Ben jij altijd in de weer voor anderen? Komen jouw kinderen, je partner, je baas, jouw steeds hulpbehoevendere ouders, je onderneming of je werk op de eerste plaats? En ben jij daarná pas aan de beurt?

  Die zorgzaamheid lijkt jou gelukkig te maken en toch…

  Je voelt dat er iets niet klopt.

  Jouw standaard is hoog, jij verwacht veel en dan vooral van jezelf. Het streven naar perfectionisme is een heuse sport voor jou. Tegelijkertijd voelt alles wat je doet als moeten.

  Je ligt regelmatig wakker. Doordat jouw innerlijke criticus ’s nachts nog harder roept dan overdag en dan nóg vervelendere dingen zegt.

  Het is ook niet zo gek dat je steeds vaker last hebt van hoofdpijn en andere spanningsklachten. Dat is logisch als je niet voldoende rust krijgt. Dit heeft steeds meer effect op alles wat je doet. Je merkt dat je minder functioneert dan jij (en anderen) gewend bent (en niet te vergeten verwacht van jezelf!) waardoor je weer niet lekker functioneert. De vicieuze cirkel is compleet. Je hoort jezelf steeds vaker kortaf reageren. Jouw geduld raakt op.

  Eigenlijk ben je gewoon moe! Of beter gezegd; uitgekakt!

  Het liefste zou je het allemaal anders doen maar twijfel, onzekerheid en niet te vergeten schuldgevoel beletten jou om te doen wat jij echt wilt. Eigenlijk weet je ook niet zo goed wat het precies is wat je anders wilt.
  En loslaten is sowieso niet jouw sterkste kant.

  Wat zal je omgeving zeggen? Wat zullen ze wel denken? dat je nu nog…? op jouw leeftijd…? Weet je nu nog niet wat je wilt? Als je een man was zouden we het midlifecrisis noemen. Maar zo simpel is het niet.

  Doordat jouw kinderen groot genoeg zijn om hun eigen gang te gaan krijg je steeds meer tijd voor jezelf. Je zou meer rust moeten ervaren maar eigenlijk weet je niet wat je met die tijd aan moet. Je hebt geen idee meer wie je eigenlijk nog bent naast alle rollen die je, in de loop van de tijd, hebt aangenomen. Moeder, partner, dochter, vriendin, ondernemer, leidinggevende, werknemer maar wie ben jij eigenlijk nog.

  Ergens weet je wel dat er iets moet veranderen in jouw leven maar waar moet je beginnen als je niet precies weet wat jou in de weg staat?

  Al deze onrust wordt teveel, daar wil je zeker van af, maar hoe dan?

  Hoe geweldig zou het zijn?

   

  • Als jij op de eerste plaats zou staan, zonder anderen tekort te doen.
  • Als moeten, willen wordt.
  • Als jouw innerlijke criticus jou ’s nachts lekker laat slapen.
  • Als jij zonder schuldgevoel en twijfel doet wat jíj echt wilt.
  • Als je precies weet waar jij je tijd aan wilt besteden en daar ook nog van kunt genieten.
  • Als er in jouw leven veel meer ruimte is om te genieten van wat je doet én van wat je niet doet.
  • Als jij gezien en gehoord wordt.
  • Als jij weer energie hebt.
  • Als er rust is. In jouw leven, je relaties en vooral in jou.

  Ook voor jou!

  Jij denkt nu vast iets in de trant van; dat gaat mij nooit allemaal lukken. Niet voor mij weggelegd. Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor. Ik moet al zoveel. Ik kan dit niet. Zou leuk zijn maar zo niet haalbaar voor mij. Een utopie. Yeah right! Wat kost dat wel niet??!

  Ik snap je helemaal, dit heb ik ooit ook eens allemaal gedacht en wat ben ik blij dat ik nu hier sta en niet meer daar. Het had me zoveel gekost als ik nog zo zou denken.

  Als je zo doorgaat zoals je nu doet neem je grote risico’s. Jouw mentale én lichamelijke gezondheid krijgen dag in, dag uit een dreun. Je (liefdes-)relatie heeft veel te verduren waarbij een scheiding altijd op de loer ligt.

  Door jouw humeur heb je steeds minder zin om leuke dingen te ondernemen en waarschijnlijk hebben ook steeds minder mensen zin om dat met jou te doen.

  Jezelf weg blijven cijferen, terwijl er van binnen iets borrelt dat eruit wil, hou je niet lang meer vol.

  Uit de praktijk

  opbloeiers aan het woord

  Pleun

  “Het Opbloeitraject met Rian is een heel bijzondere ervaring. Rian geeft mij het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kan. Ze heeft mij op een andere manier leren kijken waardoor er ineens heel veel duidelijk werd en ik nu veel makkelijker met situaties kan omgaan dan voor de coaching.

  Ik gun iedereen een coach als Rian.”

  Liesbeth

  “Rian is snel bij de essentie. Zij luistert goed tussen de regels door en hoort ook wat er niet gezegd wordt. Ik voel mij gezien en gehoord door Rian.”

  Eef

  “Rian is zeer betrokken, professioneel, warm en ‘to the point’. Er zijn zaken ter sprake gekomen en inzichten verkregen die we voorheen niet konden benoemen of ‘zagen’. Dat alleen al maakt dit traject de moeite waard. Het was niet altijd even makkelijk maar heel waardevol en liefdevol. Had ik nooit willen missen.”

  “Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”

  Na het opbloei traject:

  Z

  Weet jij wat je wel én wat je niet meer wilt

  Z

  Kan jij jezelf moeiteloos op de eerste plaats zetten

  Z

  Doe jij wat je wilt, zonder schuldgevoel of twijfel

  Z

  Voelt jouw lijf weer ontspannen en vrij van PHPD (pijntje hier, pijntje daar)

  Z

  Doe jij wat je wilt, zonder moeten

  Z

  Kijken jouw kinderen vol bewondering naar hoe jij weer leiderschap over jouw leven pakt

  Z

  Heeft ook jouw relatie een positieve boost gekregen

  Z

  Is er meer ruimte voor liefde, gezelligheid en verbinding 

  Z

  Is er rust & ruimte in jouw leven

  Z

  Slaap je lekker en sta je uitgerust op

  Nog even concreet…

  Het Opbloeiprogramma is een intensief Coach traject waarin jij in 3 maanden tijd meer jezelf wordt.

  Jij gaat ontdekken wat er borrelt bij jou en wat jij daarmee wilt. Waardoor je een leuker mens wordt dat weet en doet wat zij wil. 

  Completer | Leuker | Vrijer | Blijer | Kleurrijker | Jezelf 

   

  Mijn manier van coachen is…

  … Empatisch en aandachtig
  … Liefdevol en to-the-point
  … Duidelijk en no-nonsense
  … Doel- en resultaatgericht
  … Met een schouderklopje en een
      liefdevolle schop onder je kont waar nodig

   

  Zo ziet het opbloeitraject eruit…

  Jij staat hier al op de eerste plaats
  Een goed begin is het halve werk. De Opbloeistart bestaat uit een uitgebreide en persoonlijke kennismaking van anderhalf uur. Daarin kijken we samen wat er nu is, wat jou nog tegenhoudt en waar je naartoe wilt.
  We ontmoeten elkaar live of online, wat jou het beste past, het resultaat blijft gelijk.

  Opbloei Coaching
  Na de Opbloeistart gaan we verder met het persoonlijke Opbloeitraject. Daarin hebben wij iedere 2 weken een
  1-op-1 coachsessie. In totaal 6 sessies + de persoonlijke kennismaking.

  In de tussentijd
  De tijd tussen de sessies is zeker zo belangrijk als de sessies zelf. Hierin ga jij aan de slag met alle toepasbare opdrachten, praktische tips en concrete stappen die je van mij krijgt.

  Daarnaast krijg je toegang tot de Online Opbloei omgeving. Hierin staan de opdrachten en video’s waar je onbeperkt toegang tot houdt. Zodat je jouw helpende tools altijd tot je beschikking hebt.

  Je hoeft het niet alleen te doen
  Jij hebt 3 maanden lang een kort lijntje met mij. Een whatsapp berichtje met jouw vragen beantwoord ik (op werkdagen) binnen 24 uur. Zo word je ook tussen de sessies in gecoacht.

  Wat je nog meer mag verwachten
  Mijn aanpak is gebaseerd op positieve psychologie. Ik coach op kracht waarbij de klacht minder van belang is. Zo werken we toe naar het resultaat dat jij voor ogen hebt.

  Uit de praktijk

  Nog meer opbloeiers aan het woord

  SANNE

  Voordat ik bij Rian kwam voelde het alsof er een grote donkere, zware wolk boven mij hing en er geen ruimte was voor blauwe lucht. Mijn grootste probleem was dat ik niet meer volledig kon genieten van mijn leven. Alles was best wel somber.

  Dit was zwaar, vermoeiend en eigenlijk was ik best wel ongelukkig.

  Het Opbloeitraject heb ik als heel fijn ervaren. In het begin voelde ik wel weerstand maar toen ik al snel resultaat behaalde was die weerstand weg. Daarna kon ik veel meer openstaan voor verandering en dat voelde heel goed!

  Door het Opbloeitraject ben ik erachter gekomen wat de kern was van mijn ‘probleem’. Wat ik daaraan kon doen en wat ik wilde. De donkere wolk die boven mij hing is weg. 

  Doordat ik weet waar het vandaan komt is het nu makkelijker te herkennen en weet ik  wat ik moet doen om niet weer in mijn oude patroon te schieten.

  Het is ontzettend fijn om met iemand in gesprek te gaan die anders luistert dan vrienden of familie. Die met een professioneel oor hoort wat jij zegt en tussen de regels doorleest waar je het eigenlijk over hebt.
  Rian is een coach die rustig is en goed luistert. Ze stelt precies de  juiste vragen en ziet, hoort, voelt wat je nodig hebt. Een coach die aandachtig is en er, met haar doelgerichte aanpak, voor zorgt dat je het beste in jezelf naar boven haalt.

  Ik voel mij lichter en ik kan weer genieten van de dingen die ik doe.

  Ik heb weer het gevoel dat ik leef én geniet!

  ATOINETTE

  Ik leefde mijn leven op de automatische piloot. Het werd eigenlijk steeds saaier, mijn relatie was een sleur en ik wist niet hoe ik dit kon veranderen. Wel wist ik dat het anders, beter, kon. ik had alleen geen idee wat en hoe ik dat moest aanpakken. 

  Door het Opbloeitraject heb ik veel beter leren communiceren. Terwijl ik voor het traject niet wist dat dit nodig was. Nu merk ik, iedere dag weer, hoeveel dit mij oplevert. Voor mij betekent dit concreet dat de relatie met mijn partner en ook die met mijn kinderen en mijn moeder verbeterd is. Zij merken ook echt het verschil. Ik ben toegankelijker, zelfverzekerder, laat meer van me horen en ik ben er veel meer echt bij, sinds het coachtraject met Rian. 

  Door het onderzoeken en bespreken van mijn emoties, patronen en wensen sta ik veel bewuster in het leven en doe ik meer vanuit gevoel.

  Rian is een kundige, rustige coach die goed kan luisteren, relevante vragen stelt om dingen duidelijk te krijgen en makkelijk verbanden legt tussen oorzaak en gevolg. Ik kon bij haar echt mezelf zijn. Zij is iemand die op een prettige manier toch dat pepertje gebruikt waardoor ik aangezet werd tot de benodigde actie.

  Ik raad Rian van harte aan.

  PETRA

  Door Rian sta ik veel positiever in het leven. Ik ben veel meer in verbinding met mezelf en mijn omgeving en dat geeft een heel fijn en goed gevoel. Mijn leven is er echt heel erg op vooruit gegaan. Ik doe veel meer wat ik zelf echt wil in plaats van me mee te laten slepen door anderen of door de waan van de dag.

  Voorheen zat ik in een steeds negatievere spiraal, vooral over mijzelf. Als ik het Opbloeiprogramma niet had gevolgd had mijn leven er nu heel anders uitgezien.

  Rian luistert heel goed naar wat het probleem is en stelt precies de goede vragen om erachter te komen waar de kern van het probleem zit. Ze is heel duidelijk in haar uitleg en geeft goede voorbeelden als dat nodig is. zij zorgt er daardoor voor dat ik op een andere manier naar bepaalde situaties kijk en vooral op een veel positievere manier.

  Ik heb handvatten gekregen die de rest van mijn leven handig blijven. Daar ben ik heel dankbaar voor.

  WAAROM OOK JIJ WILT OPBLOEIEN

  Jij bent zo klaar met te denken: “Is dit het nou?” Je weet al lang dat jouw leven mooier en beter kan. Dat jij meer jezelf wilt zijn en meer geluk verdient. Maar waar begin je en hoe pak je het aan?
  Met dit gevoel blijven worstelen kost je teveel. Je gezondheid, je geluk, je relaties, ze staan allemaal op het spel. Die zijn te waardevol om niet in actie te komen.
  Op deze manier en in je eentje blijven doorworstelen is nu voorbij.

  Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Samen met mij ga je ontdekken wat je wilt en wordt jouw leven weer echt van jou.
  Waardoor jij meer rust en ruimte gaat ervaren in alles wat je doet.
  Met kleine aanpassingen naar groot resultaat.

  Als je, zoals jij, gewend bent anderen op de eerste plaats te zetten, dan is investeren in jezelf niet makkelijk, dat begrijp ik volkomen. Opbloeien doe je niet alleen voor jezelf. De belangrijkste mensen in jouw omgeving gaan ook profiteren. Zij gaan zien, merken en genieten van hoe jij voor jezelf gaat kiezen.

  Dus dit is het moment dat jij jezelf bij je nekvel pakt en zegt;
  “Ik ga dit doen!” | “Het is nu tijd voor mij!”|“Ik verdien dit!” | “Dit ben ik waard!” | “Ik stop met twijfelen en ga echt voor mijzelf!”

  Gun jezelf dit, je bent het  waard.

  De investering in jezelf voor het Opbloei traject is € 695,- inclusief btw.
  In 3 x betalen is ook mogelijk voor € 235,- inclusief BTW.

  Veelgestelde vragen

  Ik twijfel of ik coaching nodig heb?

  Twijfel je of je coaching nodig hebt? Of heb je nog vragen over mijn aanpak? Laten we dan even contact hebben om kennis te maken.
  Ik ben van mening dat coaching altijd vooruitgang betekent mits je de juiste coach hebt voor jou en jouw situatie.

  Bel/mail/app me direct of laat een bericht achter op de site dan neem ik contact met je op zodat we kunnen onderzoeken of we een match zijn.

   

  Ben je gediplomeerd Coach?

  Jazeker!
  Ik heb met veel plezier én trots 2 HBO Coach diploma’s behaald. Een voor de opleiding tot Gelukscoach en een voor de opleiding Relatiecoach.

  Beide opleidingen heb ik gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen. Sonnevelt is een SNRO geaccrediteerd instituut. Zij draagt het NRTO keurmerk én staat geregistreerd in het CRKBO.

  Ga jij, als Gelukscoach, mij gelukkig maken ?

  Nee, als jouw coach bij Opbloeiers begeleid ik jou in duidelijk te krijgen wat geluk voor jou betekent, wat jij nodig hebt om meer geluk te ervaren en hoe je dat doet.
  Jij bent degene die resultaat gaat boeken.

  Zie het als een topsporter. Jij hebt alles al in huis en door de juiste begeleiding wordt je nog beter in jouw beste leven leiden.

  Is coaching alleen effectief bij problemen?

  Zeker niet. Als coach begeleid ik jou / jullie om het beste uit jezelf te halen. Dat betekent dat je dat wat al goed is nóg beter maakt.
  Ik vergelijk het met een voetbal team; de voetballers kunnen al voetballen en met de coach zorgen zij dat ze op de beste manier spelen, ze op de juiste plek staan en zo goed mogelijk samenwerken als team waardoor ieders talent ten volle wordt benut. Dit geldt hetzelfde voor coaching bij Opbloeiers.

  Is het mogelijk om losse sessies te boeken?

  Ja dat is mogelijk wanneer jouw traject is afgerond. De noem ik de ‘opfrissessies’ of ‘APK-gesprekken’ die, meestal een half jaar na het afronden van het traject, plaatsvinden.

  De trajecten zoals vermeld zijn zo opgebouwd dat je het beste resultaat bereikt. Voor dit resultaat is tijd en aandacht nodig. Ik geloof daarom heilig in het traject dat ik aanbied.

  Kan ik in termijnen betalen?

  Jazeker, betalen in termijnen is geen enkel probleem. Je betaalt dan 3 x € 235,-
  inclusief btw, in plaats van € 695,- inclusief btw.