Gratis webinar

van uitgekakt
naar opbloeien

herken je dit?

Ben jij altijd in de weer voor anderen? Komen jouw kinderen, je partner, je baas, jouw steeds hulpbehoevendere ouders, je onderneming of je werk op de eerste plaats? En ben jij daarná pas aan de beurt?

Wil jij jezelf, vrij van schuldgevoel, twijfel of angst, op de eerste plaats kunnen zetten?

Vol zelfvertrouwen weten wat je wilt en doen wat jij het liefste doet?

Zodat je meer Rust, Ruimte en Geluk
in jouw leven creëert.

Meld je dan aan voor mijn gratis webinar
VAN UITGEKAKT NAAR OPBLOEIEN.

Je ontdekt aan de hand van 3 pijlers hoe je zelfbewust en vol vertrouwen voor jezelf kiest zonder anderen tekort te doen.

Kun je er niet live bij zijn? Meld je evengoed aan. Je ontvangt een replay en een mooie samenvatting.

 

Je voelt dat er iets niet klopt.

Jouw standaard is hoog, jij verwacht veel en dan vooral van jezelf. Het streven naar perfectionisme is een heuse sport voor jou. Tegelijkertijd voelt alles wat je doet als moeten.

Je ligt regelmatig wakker. Doordat jouw innerlijke criticus ’s nachts nog harder roept dan overdag en dan nóg vervelendere dingen zegt.

Het is ook niet zo gek dat je steeds vaker last hebt van hoofdpijn en andere spanningsklachten. Dat is logisch als je niet voldoende rust krijgt. Dit heeft steeds meer effect op alles wat je doet. Je merkt dat je minder functioneert dan jij (en anderen) gewend bent (en niet te vergeten verwacht van jezelf!) waardoor je weer niet lekker functioneert. De vicieuze cirkel is compleet. Je hoort jezelf steeds vaker kortaf reageren. Jouw geduld raakt op.

Eigenlijk ben je gewoon moe! Of beter gezegd; uitgekakt!

Na afloop van dit webinar weet jij precies…

Z

Wat jij nodig hebt om jezelf moeiteloos op de
1e plaats te zetten.

Z

Hoe je met meer zelfvertrouwen de 2e helft van je leven gaat leven.

Z

Hoe je ervoor zorgt dat ook jouw naaste omgeving blij wordt van de keuzes die jij maakt.

Z

Welke mindset verandering er nodig is om meer rust, ruimte en geluk te creëeren in jouw leven. 

Z

Hoe het komt dat jouw energie blijft weglekken en hoe je ervoor zorgt dat je energie krijgt van wat je doet.

Z

Hoe jij gaat Opbloeien.

 

Uit de praktijk

opbloeiers aan het woord

Pleun

“Het Opbloeitraject met Rian is een heel bijzondere ervaring. Rian geeft mij het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kan. Ze heeft mij op een andere manier leren kijken waardoor er ineens heel veel duidelijk werd en ik nu veel makkelijker met situaties kan omgaan dan voor de coaching.

Ik gun iedereen een coach als Rian.”

Liesbeth

“Rian is snel bij de essentie. Zij luistert goed tussen de regels door en hoort ook wat er niet gezegd wordt. Ik voel mij gezien en gehoord door Rian.”

Eef

“Rian is zeer betrokken, professioneel, warm en ‘to the point’. Er zijn zaken ter sprake gekomen en inzichten verkregen die we voorheen niet konden benoemen of ‘zagen’. Dat alleen al maakt dit traject de moeite waard. Het was niet altijd even makkelijk maar heel waardevol en liefdevol. Had ik nooit willen missen.”

WAAROM OOK JIJ WILT OPBLOEIEN

Jij bent zo klaar met te denken: “Is dit het nou?” Je weet al lang dat jouw leven mooier en beter kan. Dat jij meer jezelf wilt zijn en meer geluk verdient. Maar waar begin je en hoe pak je het aan?
Met dit gevoel blijven worstelen kost je teveel. Je gezondheid, je geluk, je relaties, ze staan allemaal op het spel. Die zijn te waardevol om niet in actie te komen.
Op deze manier en in je eentje blijven doorworstelen is nu voorbij.

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Samen met mij ga je ontdekken wat je wilt en wordt jouw leven weer echt van jou. Waardoor jij meer rust en ruimte gaat ervaren in alles wat je doet.
Met kleine aanpassingen naar groot resultaat.

Als je, zoals jij, gewend bent anderen op de eerste plaats te zetten, dan is investeren in jezelf niet makkelijk, dat begrijp ik volkomen. Opbloeien doe je niet alleen voor jezelf. De belangrijkste mensen in jouw omgeving gaan ook profiteren. Zij gaan zien, merken en genieten van hoe jij voor jezelf gaat kiezen.

Dus dit is het moment dat jij jezelf bij je nekvel pakt en zegt;
“Ik ga dit doen!” | “Het is nu tijd voor mij!”|“Ik verdien dit!” | “Dit ben ik waard!” |“Ik stop met twijfelen en kies echt voor mijzelf!”